QUÈ ÉS L'ESPAI COGITIU?

L'espai cognitiu és un lloc on setmana rera setmana trobaràs exercicis per l'estimulació cognitiva. Són una sèrie d'exercicis que hauràs de completar per mantenir el teu cervell actiu. INSCRIU-TE. No deixis que el teu cervell s'adormi!!

A CADA PESTANYA TROBAREU ELS LINKS ALS DIFERENTS EXERCICIS.

dijous, 9 d’abril del 2015

MEMÒRIA-6, FIXACIÓ-4, MEMÒRIA DE TRABALL-2, PLANNING

Anem a fer uns altres exercicis de memòria de treball.

Com ja hem explicat, la memòria de treball o càrrega de treball és la capacitat per retenir una sèrie d'ordres consecutives i deprés posar-les a la pràctica.

La memòria de treball no serveix solament per obeir ordres sinó que ens serveix per adquirir hàbits quotidians com pot ser la retenció de la planificació del llevar-se o anar a dormir. A aquest fet també l'anomenem planificació i de vegades, quan són complexes o les hem d'aprendre acostumem a fer un plànning.

El Plànning és un esquema ordenat i seqüencial d'una sèrie de tasques o activitats a fer durant un període de temps determinat, generalment un dia, setmana o mes i sol estar tot plegat a la vista.

Si ets despistat o et falla la memòria de treball et pot ser molt útil.

Anem a veure si ets capaç de fer-te un plànning on hi puguis incloure de manera ordenada i seqüencial una sèrie de tasques quotidianes.

Recorda que si et vols imprimir els exercicis sols has de situar el cursor spbre la imatge, clicar amb el botó dret i triar l'opció imprimir.

Exercici 1
Et deixo una quadrícula diària amb hores i tasques. Al costat et poso una sèrie de tasques que cal ordenar en funció dels horaris que creguis. 

Exercici 2
Et deixo una quadrícula i una sèrie d'ordres que cal dur a terme per penjar un quadre a la paret. Ordena-les de manera seqüencial.

Exercici 3
Aquest és un plànning de compra a un supermercat. Ordena'l per categories d'aliments, begudes i menage. Si ho fas bé, veuràs que trigaràs menys a fer la compra.

Exercici 4
I per últim, et deixem una llista de cites que tens al llarg d'un mes. Hi ha una mica de trampa ja que has d'ordenar i sumar i restar. A veure com te'n surts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada